Thursday, 31 May 2012

geRAm + GemBiRa ! ! +.+




hyee ! korang ! dah lama kita x update blog ni kan?? hari tu blog ni ada masalah jadi x boleh nk buka.. berkenaan dengan tajuk di atas.. kita nak crita sedikit.

hari tu blog kita yang ini x boleh nk buka jadi kita bina lagi satu blog..yang ini..http://fiefadiemialways95.blogspot.com/.. kita pun da penat menghabiskan masa 3 jam untuk edit saje..

pada hari keesokannya, kita ingat nk update post baru tapi bila kita buka blog baru tu..blog itu langsung x boleh di buka. da macam2 kita buat. tapi x boleh buka juga.. mana tak geramnya..=="
jadi kita berusaha r buka blog yang lama ni. penat kita edit balik.. memang r gembira sebab boleh buka blik blog ni tp geram dan sedih pula sebab blog baru tu x boleh buka. macam mana nk buat ye?? tolong dieba plezz..

sedih betul bila teringatkan yang kita x boleh buka blog baru tu.. tapi walau macam mana pun kita akan teruskan dengan blog lama ni dan akan memaparkan cerita2 yang best dan chord2 lagu oke.. :)

jangan lupa kan blog kita tau ! ! loveualways <3